WordPress

Complete website met WordPress

WordPress is zeer populair en het overgrote deel van alle websites is dan ook met dit CMS opgebouwd. Wij begrijpen dat heel goed, omdat het voor jou  een ontzettend gebruiksvriendelijk CMS is en voor ons biedt het veel mogelijkheden om een mooie en complete website voor jou te maken. En als WordPress ergens geen oplossing voor heeft, dan bouwen wij dat zelf. Wij hebben namelijk veel technische kennis in huis om maatwerk, zoals een plugin,  toe te voegen.

WordPress groeit in een snel tempo door en kan voor veel websites gebruikt worden. Huidige WordPress thema’s hebben veelal een modern responsive webdesign en er zijn ontzettend veel plugins beschikbaar.

Wat voor website heb jij voor ogen? Deel jouw idee met ons en neem contact met ons op. Dan bekijken wij samen met jou de mogelijkheden.

Is WordPress gratis?

Het klopt dat het gebruik van WordPress gratis is. Het betreft namelijk opensource software. Om een WordPress website te kunnen bouwen heb je een thema nodig waarin een basis vormgeving is opgenomen. Een WordPress thema bestaat uit een hoeveelheid bestanden waarmee de website kan worden opgebouwd. Er zijn gratis thema’s en betaalde thema’s beschikbaar. Betaalde thema’s zijn vaker up-to-date en worden regelmatig voorzien van updates. Wij maken daar gebruik van, omdat de website dan goed blijft functioneren en zo houd je ook de beveiliging up-to-date. Naast de thema’s zijn er ook plugins beschikbaar. Plugins zijn hulpmiddelen om een website van extra functionaliteit te voorzien. Dit kan bijvoorbeeld een plugin zijn voor SEO optimalisatie, een social media koppeling of voor het toevoegen van een agenda.

Samen met ons een geschikt thema zoeken? Neem dan contact met ons op.

Onze aanpak bij een nieuwe website

Een nieuwe website kunnen wij vaak binnen een beperkte tijd voor je ontwikkelen. Uiteraard maken we graag kennis met jou en jouw organisatie om de ideeën te bespreken.

Noodzakelijk onderhoud

Als je een WordPress website hebt, dan worden er door de ontwikkelaar van het thema regelmatig updates vrijgegeven om de website up-to-date te houden. Deze updates zullen geïnstalleerd moeten worden om te zorgen dat de website goed blijft functioneren en het veiligheidsniveau op peil blijft. Wij kunnen dit optioneel voor jou verzorgen nadat wij de website hebben ontwikkeld. Uiteraard krijg je ook toegang om dit eventueel zelf ook doen.

isource wordpress website

Hosting

Als jouw website is ontwikkeld, zal hij “gehost” moeten worden. Dit betekent dat de website bij ons op een server geplaatst moet worden en op deze manier via het internet beschikbaar wordt gesteld. Goede hosting gaat echter verder dan alleen een plek op een server. Bij isource nemen wij hosting heel erg serieus. Wij vinden het belangrijk dat jouw website altijd beschikbaar is, voorzien is van een goede beveiliging en snel reageert als jouw website wordt bezocht. Wil je liever dat wij alle WordPress updates plaatsen? Dan kun je ook kiezen voor onze WordPress managed hosting.

Contact

Wij weten heel veel van websites af. Of het nu gaat om het bouwen van websites, plug-ins, koppelingen, performance of veiligheid, wij kunnen jou op alle gebieden van dienst zijn.  Neem nu contact met ons op en laat ons jou optimaal helpen met jouw WordPress website.

Contactformulier