WordPress hosting

Een snelle en veilige website

Om jouw WordPress website op het internet te kunnen tonen, zal deze gehost moeten worden. WordPress hosting is vaak een ondergeschoven kindje als er een nieuwe WordPress website is ontwikkeld. Een goede WordPress hosting is echter een essentieel onderdeel van een succesvolle website. Het garandeert jou namelijk dat de veiligheid goed is geregeld, de laadtijd snel is en er voldoende capaciteit is om eventuele pieken op te vangen. Dit komt ten goede van de gebruikerservaring en Google zal jouw website beter beoordelen wat SEO betreft.

Bestel hier de hosting voor jouw wordpress website!

In de markt zijn er veel online hostingaanbieders die tegen erg lage bedragen hosting aanbieden. Door zoveel mogelijk websites op één server te plaatsen, kan er een laag maandelijks bedrag gevraagd worden. Gebruikers ervaren dan ook vaak een erg trage website en verlaten de website dan ook al snel. Bij isource bent u verzekerd van een snel werkende en veilige WordPress website.
Onze maandelijkse tarieven zijn zeer marktconform vanwege de betere hosting kwaliteit.

WordPress hosting op Plesk panel

Wil je eenvoudig instappen met alle flexibiliteit, dan is onze Plesk Control Panel hosting van WordPress een goed begin.

wordpress hosting isource

Je hebt zelf toegang tot alle functies voor je domein, e-mail en WordPress site. Wij zorgen voor dagelijkse back-ups, systeem updates en monitoring van de dienstverlening.  Je hebt uiteraard zelf toegang tot de beheer omgeving van WordPress, maar daarnaast is er via de Plesk Control Panel ook toegang tot de server omgeving waar WordPress op draait. Je kunt code aanpassen, databases beheren en allerlei andere instellingen beheren. Daarnaast is er in Plesk een speciale WordPress toolkit waarmee je jouw website actueel en veilig kan houden.

Managed WordPress hosting

Als je liever met je bedrijf dan met je website bezig bent, adviseren we managed WordPress hosting. Dan verzorgen wij alle beheer en updates van de WordPress software, plugins, thema’s en overige maatwerk. Je website is dan altijd actueel beveiligd en snel. Speciaal voor WordPress websites biedt isource een zogenaamde sharedhosting omgeving met hoge beschikbaarheid. Dit houdt in dat je website op een aantal virtuele servers staat. Deze servers worden gedeeld met WordPress websites van andere klanten. Dat doen we alleen met door ons gerealiseerde sites, zodat we zeker weten dat alle websites correct en goed functioneren. Op deze manier kunnen wij de hosting van jouw WordPress website tegen een aantrekkelijk tarief aanbieden.

Bestel jouw WordPress hosting Silver hier.

Meer over onze servers

De servers van isource staan in het beveiligde datacenter van EU Networks in Amsterdam (Amstel Business Park). Het datacenter zelf kent een Tier 3 normering, dit is de hoogst beschikbare Tier-normering in Nederland. Deze Tier 3 normering wordt bereikt door een extra back-up systeem van de stroomvoorziening, de koeling en de noodstroomaggregaat. Ook zijn alle racks standaard voorzien van een dubbele stroomaansluiting. De totale technische installatie in het datacenter heeft een uptime van 99,982%.  Wij kiezen voor EU Networks zodat wij jou een kwalitatief hoogstaande hostingdienst kunnen bieden. Daarbij maken wij gebruik van A-merken als het gaat om onze hardware en support.

 

 

 

 

 

Contactformulier