Responsive webdesign

Van desktop naar mobiel

Tegenwoordig worden websites vaker met een telefoon bezocht dan met de laptop of via desktop. Dat betekent dat jouw website ook goed moet worden weergegeven op een telefoon. Zorgen dat functies en content goed en leesbaar worden weergegeven op telefoon en tablet, dat is responsive webdesign. Als jouw website niet goed wordt getoond op een telefoon, dan heb je waarschijnlijk een verouderde website en is het tijd voor een nieuwe website. Daar moet je dan ook niet al te lang mee wachten, omdat een bezoeker nu direct afhaakt als de website niet goed leesbaar is. Het doel is juist om bezoekers op de website te houden.

Wil je dat isource dit ook voor jou regelt?  Neem dan contact met ons op.

Nog meer voordelen…

Naast een goede weergave op kleinere beeldschermen heeft responsive webdesign nog meer voordelen. Google maakt onderscheid in desktop gebruikers en mobiele gebruikers en stemmen daar ook hun diensten op af. Een website die niet responsive is, zal door Google lager in de zoekresultaten worden weergegeven.

Het is voor jouw klanten belangrijk dat je online strategie serieus neemt en dat je bereid bent te investeren in een professionele website. Zorg er voor dat ook uw mobiele bezoekers langer op uw website blijven, meer content consumeren en uiteindelijk doen waarvoor je website bedoeld is.

Wist u dat steeds meer mensen gebruik maken van hun telefoon voor het vinden van informatie en het maken van aankopen op het internet? In 2017 zijn Nederlanders meer dan 40 uur per maand online via de smartphone.

Is jouw website geschikt voor mobiel?

isource responsive webdesign

Mobiel gebruik neemt dagelijks meer en meer toe. Om die gebruikers te bereiken  zal jouw website ook jouw website voorzien moeten zijn van responsive webdesign. Wacht daar niet al te lang mee en neem contact met ons op.

Wil je weten of jouw huidige website responsive is? Je kunt dit eenvoudig zelf controleren via deze link: Google Mobile-friendly Test

Contactformulier