TVgids.nl “Website van het jaar 2021”

isource enorm trots als bouwer TVgids.nl
“Website van het jaar 2021”

De Website van het Jaar is de jaarlijkse online publieksverkiezing voor de beste en populairste websites in diverse categorieën. TVgids.nl is winnaar in de categorie “Populairste Website Media, TV & Film”.

TVgids.nl is de grootste tv-gids van Nederland. Iedere dag vinden bezoekers actuele informatie over tv-programma’s, sport, films en series die je vandaag, morgen en overmorgen op TV kunt zien. Naast films die op tv schitteren wordt ook informatie van on demand-kanalen als Netflix en Videoland getoond.

Met iedere maand meer dan 1,6 miljoen unieke bezoekers en 23 miljoen pageviews behoort TVgids.nl tot de absolute top websites van Nederland.

TVgids.nl wordt uitgegeven door onze opdrachtgever Bindinc. Isource is trots om in een succesvolle samenwerking onze bijdrage te leveren aan de doelstellingen van TVgids.nl. Naast het ontwikkelen van de website TVGids.nl, verzorgen we ook de hosting van de TVGids.nl omgeving met een bliksemsnelle responstijd en uptime van 100%, jaar in jaar uit.

Over isource 
isource is een full service internet bedrijf gespecialiseerd in de realisatie van complexe websites en apps. We onderscheiden ons voornamelijk met :
– High Availability
– High Volume
– High Security
Ook interesse om je websites en apps naar een hoger plan te tillen? Neem dan contact met ons op.

info@isource.nl
071-5230114

Contactformulier