Drupal

Cliëntenplatform, website en intranet

Als je als organisatie het plan hebt om een nieuwe website te laten bouwen, dan spreekt men al snel over WordPress en Drupal als ontwikkel CMS. Dat is niet zo gek, want beide Content Management Systemen zijn populaire opensource CMS-en waarmee wij veel websites ontwikkelen.  Drupal is uitermate geschikt voor de ontwikkeling van cliëntenplatforms, websites en intranetsites. Beschik je al over een Drupal website, dan kunnen wij jou helpen met de doorontwikkeling en kunnen wij het technisch beheer voor jou doen. Wil je een nieuwe website laten bouwen? Dan kijken we samen welk CMS het beste gebruikt kan worden. Uiteindelijk gaat het er om dat de website voldoet aan jouw wensen en eisen.

Wil je ook een website die voor jou werkt? Neem dan contact met ons op.

Onze aanpak bij een nieuwe website

De ontwikkeling van een nieuwe website komt altijd voort uit noodzaak om een oude website te vervangen of omdat je online iets wilt bereiken. Wij zijn erg benieuwd wat jouw ideeën over de nieuwe website en vinden het leuk als je dat met ons deelt. We bespreken dan graag met jou de mogelijkheden en onze aanpak om jouw nieuwe website tot een succes te maken.

We zorgen voor duidelijke afspraken vooraf en begeleiden het proces van begin tot oplevering.

Drupal onderhoud

Om je Drupal website up-to-date en veilig te houden is onderhoud aan de website noodzakelijk. Het is belangrijk dat eventuele updates tijdig worden geplaatst. Dit onderhoud kunnen wij voor jou verzorgen. Ook als je een bestaande Drupal website hebt kunnen wij het onderhoud en de hosting voor jou verzorgen.

isource websites drupal

Drupal hosting

Ook een Drupal website zal “gehost” moeten worden. Dit betekent dat de website bij ons op een server draait. Wij nemen hosting zeer serieus, omdat dit een grote invloed heeft op de snelheid van de website, de veiligheid en de beschikbaarheid. Bij ons is de hosting van je website erg goed geregeld.

Zorg ook dat jouw website optimaal op het internet vertegenwoordigd is en neem contact met ons op.

Contactformulier