Cloud Desktop

Overal toegang tot software

Met Cloud Desktop heb je altijd en overal toegang tot je documenten, je e-mail en de programma’s die je wil gebruiken. Werken waar en wanneer je maar wil en op ieder apparaat dat je maar wil. Bij isource zijn jouw gegevens veilig opgeslagen in ons datacenter die in Amsterdam staat. Dagelijks maken wij een back-up, dus mocht jouw PC crashen of raak je je smartphone kwijt, dan zijn alle bestanden voor jou veiliggesteld en toegankelijk. Collega’s kun je toegang geven tot bepaalde mappen, zodat je gezamenlijk informatie in mappen kunt delen.

Cloud Desktop is niet duur, bekijk hier direct onze tarieven.

Bespaar direct op ICT kosten

Met Cloud Desktop heeft u een schaalbare cloudoplossing tegen een vast bedrag per maand per gebruiker. Als je bedrijf groeit, dan kun je makkelijk opschalen en kunnen wij medewerkers toevoegen aan jouw omgeving.

Met Cloud Desktop maak je tevens een grote besparing doordat een groot deel van het IT beheer door ons wordt gedaan. Back-up, licenties, onderhoud, beschikbaarheid, capaciteit etc. worden allemaal door ons geregeld. Wij zorgen er voor dat de Cloud Desktop dienst altijd voor jou en je collega’s beschikbaar is.

isource cloud desktop

Bespaar ook direct en gun jezelf meer zekerheid en flexibiliteit! Ga naar onze speciale website isourcecloud.nl voor meer informatie.

Contactformulier