Online Marketing Strategie


Om structuur aan te brengen in uw online marketing activiteiten is een goede strategie een must. Indien wenselijk ondersteunen we u hier graag in. Het is erg belangrijk om de activiteiten, propositie en budgetten in kaart te brengen - geredeneerd vanuit uw eigen doelstellingen. De online marketing strategie is het vertrekpunt voor zoekmachine marketing, e-mail marketing en overige online media. We kunnen u niet alleen van dienst zijn bij het ondersteunen in het bepalen van uw strategie, maar deze ook ten uitvoering brengen.

Een online strategie wordt uiteindelijk verwoord in een online marketing plan. Het online marketingplan zou er op hoofdlijnen als volgt uit kunnen zien:

Online Marketing Strategie

 

Ondernemingsdoelstellingen

Wat zijn de missie, visie en strategie van de onderneming?

 

Doelgroep

Wie is de (online) doelgroep en waar bevindt deze zich online?

 

Online swot analyse

Wat zijn, op online gebied, de sterke en zwakke punten, de kansen en bedreigingen?

 

Online doelstellingen

Wat wil ik bereiken in termen van leads, verkopen, naamsbekendheid, imago etc.?

 

Klantcommunicatie

Hoe moeten klanten worden aangesproken? Wat moet de boodschap zijn?

 

Prijsbeleid

Wat is de online kostprijs? Wat wordt de verkoopprijs? Wat is het ‘aandeel' van marketingkosten in de verkoopprijs (budget per artikel)?

 

Online media

Welke budgetten en kanalen worden op welke manier ingezet?

 

Wanneer uw strategie duidelijk is, kan gekeken worden naar hoe uw doelstellingen op een zo effectief mogelijke manier kunnen worden bereikt. U kunt zelf uw online marketing strategie bepalen, de experts van isource uw strategie uit laten werken of kiezen voor een combinatie tussen deze twee opties.

 

iSource heeft de expertise in huis om uw online business succesvol te maken. De basis hiervoor wordt gevormd door in de praktijk behaalde successen.

kantoor iSource

Terug naar boven
iSource.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.      Deze melding verbergen Deze melding verbergen