Routebeschrijving

Adresgegevens iSource

Schipholweg 68 F
2316 XE Leiden

T. 071-5230114

 

Auto

Wij adviseren om de A44 te nemen. Neemt u de A4, dan volgt nog een mooie touristische route door Leiden heen.

Vanaf de A44 (per auto):
  • Neem afrit 8, Leiden
  • Volg borden Leiden / Centrum / Station. Na een aantal stoplichten rijdt u onder een viaduct door, ga dan bij de stoplichten linksaf. U rijdt nu een tunnel in.
  • Na de tunnel slaat u bij de eerste stoplichten links af en rijdt u tussen de gebouwen door (u steekt het fietspad over).
  • Aan de rechterzijde rijdt u na de slagboom door naar het tweede pand. U kunt rechts van de ingang parkeren op een van de parkeerplaatsen van iSource/FlexScreen.    
  • Wij zitten in het 2e kantoorpand (Grand Thorton), op nr. 68-F. Eenmaal binnen kunt u direct met de lift naar de 3e verdieping.

 

Trein

Kom je met de trein, dan stap je uit op Centraalstation Leiden.
Verlaat het station aan de Centrum zijde en sla je bij de uitgang direct linksaf (langs fietsenwinkel). Steek de weg over en houd links aan, je loopt dan langs de Schipholweg (langs het pand van Achmea). Je loopt dan parallel aan het spoor.
Na zo'n 300 meter zie je aan je linkerhand een aantal kantoorpanden. Wij zitten in het 2e kantoorpand (Grand Thorton), op nr. 68-F. Eenmaal binnen kunt u direct met de lift naar de 3e verdieping.
 
Voor treininformatie of openbaarvervoer informatie kijk je op de site van de NS of op 9292ov.nl.

kantoor iSource

Terug naar boven
iSource.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.      Deze melding verbergen Deze melding verbergen