Maatwerk

Als bedrijf loop je wel eens tegen de beperkingen aan van standaard software of is dat specifieke stuk software gewoonweg niet op de markt verkrijgbaar. Maatwerk software is dan een uitkomst! Maatwerk kan de ontwikkeling van een website, een app of software zijn die net wel die functionaliteiten biedt waar jouw organisatie om vraagt. Maatwerk is ook vaak nodig als je hogere eisen stelt aan software op het gebied van capaciteit, goede performance en veiligheid.

Met maatwerk software bent je innovatief en kun je je onderscheiden van de concurrent die wel alleen gebruik maakt van standaard oplossingen. Maatwerk doet precies wat je van software of een website verlangt. Dus wil je ook verder groeien? Neem dan contact met ons op.

isource maatwerk

 Projectmatige aanpak

De ontwikkeling van maatwerk wordt door ons als project uitgevoerd. Dit houdt in dat de gehele begeleiding van het project onder supervisie van onze eigen projectmanager plaatsvindt. isource hanteert veelal de OTAP methodiek bij de ontwikkeling. Dit houdt in dat wij bij de ontwikkeling de volgende fases doorlopen: Ontwikkeling, Test, Acceptatie en Productie. Dit biedt jou veel zekerheid van een uiteindelijk goed werkend product.

Kwaliteit

Wij leveren kwalitatief hoogwaardig maatwerksoftware doordat wij de beste programmeurs in huis hebben. Uiteraard zijn een mooie vormgeving en gebruiksgemak erg belangrijk. Net zo belangrijk vinden wij de “achterkant” van het maatwerk zodat een goede performance, veiligheid en beschikbaarheid van de software ook goed geregeld is. Uiteraard geven wij na oplevering ook garantie op de correcte werking van de software. Als je wil dat het er mooi uitziet en het technisch ook goed in elkaar zit, dan zit je bij ons goed. Laat ons weten waar we jou mee op weg kunnen helpen en neem contact met ons op.

Waar te beginnen?

Laten we beginnen met een kennismaking en een goed gesprek, zodat je vrijblijvend kunt zien wat de mogelijkheden zijn.  Neem contact met ons op zodat je een volgende stap kunt zetten. Wij zijn benieuwd naar uw uitdagingen en innovatieve ideeën!

Contactformulier