Hosting uitgelegd

Goede hosting is belangrijk

Een website of applicatie kan alleen zijn werk goed doen als deze op de juiste wijze wordt gehost. Een traag werkende website of een website die regelmatig niet beschikbaar is zal gevolgen hebben voor jouw bedrijfsvoering. Hosting is belangrijk en mag niet onderschat worden. Ook in dat opzicht zal een website representatief aan jouw organisatie moeten zijn.

Of je nu een WordPress website bij isource wilt laten hosten of een website of applicatie hebt die om een eigen serverpark vraagt, wij kunnen de juiste hosting bieden. Wij slagen er in om al jaren een goede prijs-kwaliteitsverhouding te hanteren. Kijk hier voor onze tarieven.

Wil je je verder niet verdiepen in alle hosting vormen die wij bieden, maar gewoon een goede hosting voor jouw website of software? Neem dan direct contact met ons op.

Shared hosting met Plesk panel

Zowel voor WordPress als andere websites bieden wij een bijpassende hostingomgeving. Je huurt feitelijk gedeelde ruimte op één van onze servers waarop jouw website komt te draaien. Shared hosting voldoet meestal voor de wat kleinere websites en voor websites die minder bedrijfskritisch zijn. Wij zorgen er voor dat er voldoende capaciteit is om bezoekpieken op te vangen.  Bestel hier direct de hosting voor jouw website.

Shared hosting bij isource

Zowel voor WordPress als andere websites bieden wij een bijpassende hostingomgeving. Je huurt feitelijk gedeelde ruimte op één van onze servers waarop jouw website komt te draaien. Shared hosting voldoet meestal voor de wat kleinere websites en voor websites die minder bedrijfskritisch zijn. Wij zorgen er voor dat er voldoende capaciteit is om bezoekpieken op te vangen. Bestel hier direct de hosting voor jouw website.

Virtual Private Server

Bij deze vorm van hosting worden er op een fysieke server meerdere “virtuele” machines geïmplementeerd, die onafhankelijk van elkaar draaien. Iedere virtuele server kan naar behoefte ingericht worden met het benodigde besturingssysteem en benodigde hardware specificaties. (Processor, geheugen en opslag). Zo is deze vorm van hosting schaalbaar en kan de omgeving meegroeien naar behoefte. Deze vorm van hosting is geschikt voor bedrijfskritische websites, “grotere” websites en applicaties die om bepaalde specificaties vragen. Op onze virtuele servers draait ook onze Shared webhosting (Bronze, Silver, Gold en Platinum).

Redundante Virtual Private Server

Bij isource kan je ook eenvoudig gebruik maken van een redundante Virtual Private Server omgeving. Je hebt dan twee identiek ingerichte servers die altijd gesynchroniseerd zijn. Valt er één uit, dan worden alle taken, naadloos, overgenomen door de secundaire server.

High performance hosting

Heeft jouw toepassing zeer hoge performance eisen? Dat is prima, isource is hier specialist in. We kunnen vele configuraties op maat maken. Om hoog verkeer aan te kunnen worden meerdere servers ingezet waarbij het verkeer middels “load balancing” wordt verdeeld over verschillende servers. Ook passen we verschillende soorten servers toe zoals: static content, dynamic content, database content, streaming content. Iedere server is dan optimaal ingericht voor zijn of haar functie. Alle componenten zijn ook nog eens redundant uitgevoerd, indien gewenst ook over meerdere rekencentra.

Dedicated hosting

Ook als je een eigen server wil inzetten voor jouw bedrijfskritische website of applicatie biedt isource een passende dedicated hosting dienst. Je krijgt bij deze vorm van hosting de beschikking over de volledige capaciteit van een fysieke server. Dedicated hosting wordt met name geadviseerd als je bijvoorbeeld veel opslagcapaciteit nodig hebt en je specifieke applicaties wilt hosten. De specificaties van de benodigde server worden volledig op de behoefte afgestemd en daarom spreken bij dedicated hosting vaak van maatwerk.

Co-located hosting

Als je eigen servers wilt inzetten voor de hosting van websites of applicaties, dan kunnen deze ondergebracht worden in het datacenter van isource in Amsterdam. Je blijft daarbij zelf verantwoordelijk voor zowel de hard- als de software. isource voorziet de server van stroom en de internetverbinding. Bij deze vorm van hosting heb je complete vrijheid wat serverbeheer betreft en bepaal je zelf de specificaties van de server(s).

Hosting voor internet bedrijven

Ben je zelf webbouwer, communicatiebureau of wil je hosting onder jouw eigen vlag verkopen? isource biedt je de mogelijkheid om zelf hostingpakketten (whitelabel) aan jouw klanten aan te bieden. Laat ons weten waarmee we jou kunnen helpen en wij stellen graag vrijblijvend een offerte voor je op.

Contactformulier