Zakelijke apps

Meer klantenbinding

Als een klant jouw zakelijke app op zijn mobiel installeert, dan heb je vanaf dat moment een directe lijn met hem. Wat voor toegevoegde waarde de app jouw klant ook biedt, door de app wordt het contact beter en intensiever. Regelmatig ziet hij het logo van jouw organisatie op zijn telefoon voorbij komen en kun je hem voorzien van de informatie en functies die hem toegevoegde waarde bieden.

Start nu ook met een eigen zakelijke app! Neem contact met ons op en wij helpen je graag op weg.

Informatieve apps

Het woord ‘informatie’ geeft het eigenlijk al aan. Dit type app kan de klant voorzien van verschillende soorten informatie. Dit kan prijsinformatie zijn of de voorraadpositie van een leverancier en het kan ook nieuwsvoorziening zijn vanuit een organisatie. Onder deze categorie vallen ook apps die informatie leveren op basis van tijdschema’s of locatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vertrek- en aankomsttijden, locatiegebonden activiteiten of een programmagids. Een informatieve app is veelal gekoppeld aan een database, zodat gegevens up-to-date worden opgevraagd en getoond.

Bestel apps

Met een bestel app bied jij je klant de mogelijkheid om direct vanaf hun mobiel een bestelling te plaatsen. Bestellen via je mobiel in plaats van achter een desktop of laptop biedt al veel voordelen. Jouw klant kan nu altijd en overal een bestelling plaatsen en eventueel direct betalen. Bestellen via een app maakt een snelle groei door. Zorg dat je deze slag als bedrijf niet mist!

Support apps

Dit type app biedt de mogelijkheid om jouw klant een support verzoek in te dienen. Dit kan bijvoorbeeld voorzien worden van GPS gegevens en bijvoorbeeld een afbeelding. De app kan ook beschikken over een vraag en antwoord database. Op basis van een storing kan de klant voorzien worden van een mogelijke oplossing. Uiteraard is de oplossing ook weer te geven als video.

Als je werkt met supporttickets, dan kan een support app die gekoppeld wordt aan het ticketsysteem de mogelijkheid bieden om de huidige status te tonen.

isource zakelijke apps

Apps met locatie voorziening

Maak een app om bijvoorbeeld zendingen te volgen of voertuigen te volgen. Combineer dit met je bedrijfsprocessen zodat je klanten en je organisatie het beste inzicht hebben in relevante locatiegegevens. Er zijn heel veel soorten tracking informatie te bedenken, zoals snelheid, tijd, hoogte, plaatsbepaling etc. Zeer veel apps maken gebruik van locatie voorziening. Denk aan foto apps, sport apps, post apps, auto apps. De mogelijkheden zijn eindeloos. Praat eens met isource over de mogelijkheden.

Contactformulier