Interne apps

Optimaliseer processen

Met apps voor intern gebruik kun je processen automatiseren en beter stroomlijnen. Deze interne apps zijn puur bedoeld voor intern gebruik en worden bijvoorbeeld niet publiekelijk beschikbaar gesteld in de verschillende Appstores. Door kritisch naar de eigen bedrijfsprocessen te kijken, kan een interne app het instrument zijn dat effectief kan worden ingezet. De functie van de interne app kan de ontbrekende schakel zijn om processen te optimaliseren.

Met een interne app maak je die optimaliseringsslag en help je jouw medewerkers om effectiever hun werk te kunnen doen. Daarbij dragen interne apps vaak direct aan bij een behoorlijke kostenbesparing.

Wil je ook weten of we jouw bedrijfsprocessen kunnen onderbrengen in een interne app? Neem dan contact met ons op.

Minder papierwerk

De toepassing van een interne app zal per organisatie verschillend zijn. Dit type app wordt toegepast om vaak omslachtige handelingen efficiënter te maken. Denk hier bijvoorbeeld aan de buitendienstmedewerker die direct gegevens in kan voeren op zijn mobiel of tablet of direct gegevens op kan vragen vanuit twee verschillende systemen. Of een klant die een bon moet aftekenen en dat de verwerking daarvan direct in de backoffice plaatsvindt. Een interne app kan die rol heel goed vervullen.

Een interne app draagt bij aan minder papierwerk en biedt informatie on demand voor medewerkers. Door de mogelijkheid om online en offline te werken, vindt automatische verwerking en registratie van de gegevens plaats zodra er een internetverbinding is. Dat scheelt weer een hoop administratieve handelingen en vertraging.

Ben je overtuigd of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

isource interne apps

 

 

 

Contactformulier