Wordpress CMS

Een opensource CMS met veel mogelijkheden

Wordpress is een zogenaamd "opensource" Content Management Systeem, waarmee websites ontwikkeld en beheerd kunnen worden.       

WordPress is de laatste jaren enorm gegroeid en is op dit moment zelfs het meest toegepaste online CMS (Content Management Systeem). Maar liefst 52% van alle websites zijn ontwikkeld op basis van WordPress.

WordPress websites worden op basis van beschikbare "Thema’s" opgebouwd. Daarbij kunnen er eenvoudig extra functionaliteiten aan de website worden toegevoegd met de beschikbare Plugins. Wordpress biedt ook veel mogelijkheden om goed gevonden te worden binnen de zoekmachines, zoals Google.

Met een WordPress website bent u verzekerd van een professionele website die zoekmachinevriendelijk is en ook goed zichtbaar is op een telefoon of tablet (responsive). WordPress biedt optioneel meer mogelijkheden om uw Zoekmachine Optimalisatie (SEO) te vergroten, zodat u nog beter vindbaar bent.

Indien WordPress niet voldoet aan de eisen die u stelt aan een website, dan kan iSource haar eigen  Siteconnect CMS  toepassen. Met het Siteconnect CMS is meer ontwikkeling van maatwerk mogelijk en Siteconnect kent een hogere mate van beveiliging dan Wordpress.

iSource ontwikkelt alle soorten websites voor grote en kleine organisaties, van eenvoudige tot zeer complexe websites waarin veel maatwerk is verwerkt. Een website bouwen is niet complex, een goede website vraagt echter om kennis en kunde van een geschikte partner die samen met u uw doelen wilt realiseren.

U heeft al een professionele Wordpress website vanaf €500,-  excl. BTW 

kantoor iSource

Terug naar boven
iSource.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.      Deze melding verbergen Deze melding verbergen