Modules Siteconnect CMS

Dankzij de modulaire opbouw van Siteconnect CMS is het Content Management Systeem volledig aan te passen aan uw wensen. Op deze pagina treft u een overzicht aan van de verschillende modules. Middels onderstaande links kunt u ook direct naar de module waarover u meer informatie wenst te lezen.
 • Basismodule

  Deze module vormt de basis voor de rest van uw site. Deze module is inbegrepen bij alle pakketten en bestaat uit de onderdelen: paginamodule, bestandenbank en menu-editor.

  terug naar boven
 • Paginamodule

  Met de paginamodule kunt u zelf vanuit het CMS pagina's aanmaken, wijzigen en verwijderen. Indien een pagina wordt gewijzigd zal er in het CMS een kopie gemaakt worden van de huidige pagina zodat de wijzigingen niet direct op internet zichtbaar zijn. Daardoor is het mogelijk om een begin te maken met het wijzigen van een pagina, deze wijzigingen op te slaan en op een later tijdstip verder te gaan met de afronding. Wijzigingen worden pas op internet zichtbaar wanneer de gewijzigde pagina wordt gepubliceert. Met de pagina-editor wordt de pagina bewerkt in een vertrouwde Word-achtige omgeving. HTML-kennis is dus niet nodig. De webredacteur met HTML-kennis wordt ook bediend: hij/zij kan ook kiezen voor de HTML-editor. De pagina-editor beschikt over de bekende functies om tekst op te maken: vet gedrukt, cursief, onderstreept, opsommingtekens, koppen aangeven, tabellen invoegen, plaatjes invoegen, hyperlinks toevoegen etc.

  terug naar boven
 • Bestandenbank

  In de bestandenbank van het CMS kunnen diverse bestanden worden geplaatst, zoals documenten, afbeeldingen en zelfs filmpjes. Deze bestanden kunt u stuk voor stuk plaatsen in het CMS plaatsen of in één keer, door het uploaden van een zip-bestand. De bestanden kunt u gebruiken en/of koppelen in uw pagina's. Bij een bestand kan in het CMS tevens een alternatieve tekst, een bron (bijvoorbeeld de fotograaf of de schrijver) en een omschrijving worden opgegeven. Indien u een afbeelding plaatst in de bestandenbank van het CMS is het mogelijk deze automatisch te schalen naar het gewenste formaat. Wanneer een afbeelding wordt gebruikt in één van de modules, zullen de alternatieve tekst en de bron standaard bij de afbeelding worden geplaatst.

  terug naar boven
 • Menu-editor

  De menu-editor van Siteconnect CMS biedt de mogelijkheid om zelf het menu van de website te beheren. U kunt zelf menu-items toevoegen en deze met behulp van een simpele browser koppelen aan de gewenste pagina. Tevens kan het menu-item van een publicatie van begin- en einddatum, evt. tot op het uur nauwkeurig, worden voorzien.

  terug naar boven
 • Nieuwsmodule

  Met de nieuwsmodule kunnen binnen Siteconnect CMS nieuwsartikelen worden geschreven, gewijzigd en/of verwijderd. Aan de nieuwsberichten kan in het CMS een begin- en einddatum worden meegeven, zodat er geen oud nieuws op de site wordt gepubliceerd. Tevens is binnen het CMS een archieffunctie beschikbaar waar mee oud nieuws toegankelijk wordt. Een nieuwsartikel bestaat uit een samenvatting en een volledig verhaal, deze kunnen beiden met een pagina-editor worden opgemaakt. Op de site wordt een overzicht van de samenvattingen weergegeven waarvandaan doorgeklikt kan worden naar het volledige nieuwsartikel.

  terug naar boven
 • Agendamodule

  Met de agendamodule kunt u eenvoudig evenementen aankondigen middels een kalender op uw website. Handig om aan te geven dat u op bepaalde beurzen aanwezig bent bijvoorbeeld.

  terug naar boven
 • Fotogalerij

  Met de fotogalerij plaatst u snel en eenvoudig een fotoalbum op uw website. U kunt foto's stuk voor stuk plaatsen in het CMS, of in één keer d.m.v. het uploaden van een zip-bestand. Na het uploaden van uw foto's zullen automatisch thumbnails van de foto's worden gegenereerd. Het album wordt weergegeven als een aantal pagina's waarop thumbnails van de foto's worden getoond. Na het klikken op een thumbnail komt het grote formaat beschikbaar. Iedere foto kan desgewenst worden voorzien van een verstuur- of reactie-optie, hierdoor krijgt u een heel dynamisch fotoalbum!


  terug naar boven
 • Bannermodule

  Siteconnect CMS beschikt over een uitgebreide bannermodule. Deze zit standaard in pakketten vanaf het Siteconnect CMS Gold pakket. De bannermodule biedt de mogelijkheid om meerdere banners op meerdere posities te plaatsen en te laten rouleren. Banners kunnen eenvoudig in categorieën worden ingedeeld, zodat verschillende pagina's, verschillende banners kunnen tonen. Binnen Siteconnect CMS kan ook bekeken worden hoe vaak banners zijn getoond en aangeklikt. De bannermodule van Siteconnect CMS biedt u dus commerciële kansen!

  terug naar boven
 • FAQ Module

  Het komt vaak voor dat u dezelfde vragen krijgt met betrekking tot uw product of dienst. Hierin kan de FAQ module u, of uw after-sales afdeling, ontlasten. Bovendien kunnen er verschillende FAQ lijsten aan worden gemaakt in Siteconnect CMS. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld ook nog onderscheid maken in verschillende producten of diensten. De FAQ module van Siteconnect CMS is dus compleet af te stemmen op uw specifieke wensen/eisen.

  terug naar boven
 • Relatiebeheer

  De module Relatiebeheer stelt u in staat klantenbestanden aan te leggen en te onderhouden. Behalve NAW gegevens kunt u in Siteconnect CMS ook een foto, geboortedatum en meerdere e-mail adressen vastleggen. Daarnaast beschikt het CMS over een aantal standaardrapporten zoals een adressenlijst, smoelenboek en verjaardagskalender. Indien uw specifieke situatie vraagt om een rapport op maat, neem dan contact met ons op. Wij brengen u hiervoor graag een offerte uit.

  terug naar boven
 • Multimailer

  De multimailer maakt het mogelijk om vanuit het CMS uw eigen nieuwsbrieven te versturen. Middels de pagina-editor kunt u de nieuwsbrief opstellen en eenvoudig versturen naar door u geselecteerde e-mail adressen. Dankzij de voor u op maat gemaakte template behoud de nieuwsbrief altijd een identieke uitstraling. Daarnaast heeft een gebruiker de mogelijkheid zich aan of af te melden voor de nieuwsbrief. Indien er behoefte is aan meerdere templates, dan kunt u hierover contact met ons opnemen. Meer weten over e-mail marketing? Kijk dan op de e-mail marketing pagina van deze website.


  terug naar boven
 • Vacaturebank

  Presenteer uw vacatures op een professionele manier door zelf een vacaturebank op uw website te publiceren. De vacatures worden op een overzichtelijke manier gepresenteerd en geven de bezoeker de mogelijkheid door te klikken naar meer detailinformatie over de vacature.

  terug naar boven
 • ShopConnect

  De webwinkelmodule van Siteconnect CMS heet ShopConnect. Deze webwinkel maakt het mogelijk om eenvoudig en snel een webwinkel te genereren. Producten kunnen worden ingedeeld in categorieën. Binnen de webwinkel kunt u zelf de door u gewenste categorieën aanmaken. Daarnaast kunt u per artikel twee verschillende prijzen toevoegen. Via relatiebeheer kunt u prijzen aan relaties - bijvoorbeeld resellers - toewijzen. Verder kunnen ook het BTW-percentage, merk, naam en afbeelding in het CMS worden toegevoegd. Op de detailpagina is nog meer ruimte om producteigenschappen te beschrijven. ShopConnect is een gebruiksvriendelijke, flexibele en eenvoudig in te richten webwinkel!

  terug naar boven
 • Multimailer PLUS

  Multimailer PLUS is een uitbreiding op Multimailer. Hierbij wordt Multimailer aan de module relatiebeheer gekoppeld. Hierdoor wordt het ook mogelijk om gebruikers van de webwinkel op te laten nemen in de verzendlijst. Tenslotte geeft Multimailer PLUS ook de mogelijkheid om overzichten te genereren van mensen die zich op hebben gegeven of af hebben gemeld voor de nieuwsbrief.

  Meer weten over e-mail marketing? Kijk dan op de e-mail marketing pagina van deze website.


  terug naar boven
 • Forummodule

  De forummodule van Siteconnect CMS biedt u de mogelijkheid uw website uit te breiden met een discussieplatform. Bezoekers kunnen berichten plaatsen, discussies starten en op vragen/discussies reageren. Om misbruik te voorkomen kan de forumbeheerder berichten bewerken en/of verwijderen. Ook kunnen bepaalde categorieën (tijdelijk) worden afgesloten.

  terug naar boven
 • Pollmodule

  Middels deze module binnen Siteconnect CMS kunt u eenvoudig zelf een poll organiseren op uw website. De uitkomsten worden getoond in een staafdiagram, via een link op de website. De achterliggende techniek voorkomt dat een persoon meer dan eens per dag kan stemmen. Ook kunt u per poll een begin- en einddatum meegeven. Zo kunt u meerdere polls voorbereiden, zonder het risico van voortijdige publicatie.

  terug naar boven
 • Weblog

  Steeds meer bedrijven hebben - al dan niet geïntegreerd in hun website - een weblog. Met de Weblogmodule kunt uw website vanuit het CMS eenvoudig uitbreiden met een weblog.

  terug naar boven
 • Autorisatiemodule

  Standaard wordt Siteconnect CMS uitgerust met één gebruikersaccount. Indien het beheer van uw website door verschillende personen wordt uitgevoerd, kan het zinvol zijn deze verschillende rechten toe te kennen. Middels de autorisatiemodule kunt u webredacteuren binnen het CMS bijvoorbeeld wel rechten geven om pagina?s van uw website aan te passen, maar niet te publiceren. U kunt voor uw website eenvoudig een hoofdredacteur toewijzen, welke de rechten heeft om pagina?s vanuit het CMS ook daadwerkelijk naar uw website te publiceren. Ook kunnen bepaalde delen van de website met de autorisatiemodule af worden geschermd voor bepaalde gebruikers.

   


  terug naar boven

kantoor iSource


Terug naar boven
iSource.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.      Deze melding verbergen Deze melding verbergen