Referenties

Bericht 1 - 7 van de 45 Pagina 1  van de 7


 • FlexScreen Narrowcasting

  FlexScreen Narrowcasting

  De website van FlexScreen is gebouwd door iSource. Een sprankelende website met de nodige dynamiek als het gaat om media als gevolg.
  lees meer >
 • Politie Midden en West Brabant

  Politie Midden en West Brabant

  Vakantie is iets waar vrijwel iedereen naar uitkijkt. Tijdens vakanties blijven huizen echter vaak onbewaakt achter. Op innovatieve wijze blijft de Politie Midden en West Brabant echter goed op de hoogte van de vakantie vierende Brabander: dit alles door introductie van de Vakantiekaart.
  lees meer >
 • Korff de Gidts Makelaardij

  Korff de Gidts Makelaardij

  Al jarenlang wordt door Korff de Gidts Makelaardij gebruik gemaakt van de diensten van iSource. Zowel het webdesign, de hosting, de hardware als het iSource Premium Spamfilter worden ingezet om de ICT structuur op een zo hoog mogelijk niveau te brengen en te houden.
  lees meer >
 • AboutHorses.tv

  AboutHorses.tv

  Het houden van paarden is niet altijd even makkelijk. Toch is goede verzorging van paarden essentieel voor het welzijn van deze edele viervoeter. Abouthorses.tv lanceert daarom een aantal videocursussen met betrekking tot het welzijn van paarden.
  lees meer >
 • Ministerie van Algemene Zaken

  Ministerie van Algemene Zaken

  Communicatieplein.nl is een website van het Ministerie van Algemene Zaken. iSource heeft de website voorzien van een communicatieplanner en het mediaconsumptieKompas. Een goed voorbeeld van een maatwerk applicatie welke volledig conform de wensen van de opdrachtgever is gemaakt. iSource heeft de kennis en techniek in huis om op kostenefficiŽnte wijze dergelijke applicaties te ontwikkelen.
  lees meer >
 • C2000

  C2000

  C2000, het communicatienetwerk voor de Nederlandse hulpverleningsdiensten, is een website welke is gebouwd op Siteconnect CMS van iSource. De website is in 2006 opgeleverd en wordt sindsdien steeds verder verbeterd en uitgebouwd. Verantwoordelijke voor het project is vts Politie Nederland (voorziening tot samenwerking Politie Nederland). De website bestaat uit een publiek en besloten deel.
  lees meer >
 • Boedelbak

  Boedelbak

  Online aanwezigheid is steeds belangrijker. Ook Boedelbak realiseert zich dit. Naast het bouwen van de website, faciliteert iSource ook de e-mail marketingactiviteiten.
  lees meer >

kantoor iSource


Terug naar boven
iSource.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.      Deze melding verbergen Deze melding verbergen