Mobiele Websites

De groei van mobiel internetgebruik

Momenteel telt Nederland meer dan 8 miljoen mobiele telefoons met een internetaansluiting. Mobiel internet heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen en wordt steeds belangrijker. Geschat wordt dat meer dan de helft van alle Nederlanders toegang heeft tot mobiel internet.

Tegenwoordig is het van groot belang dat uw website ook geschikt is voor de mobiele gebruiker. Dit betekent dat uw website ook correct dient te worden weergegeven op het scherm van telefoon of tablet. Als dat nu nog niet het geval is dan dan loopt u het risico door Google teruggeplaatst te worden in de zoekresultaten.

Via onderstaande link kunt u zien hoe Google uw website beoordeelt op mobiele geschiktheid:

Mobiele Check

...dus ook in mobiele toepassingen

Door een enorme groei in toepassingen en apparaten die gebruik maken van mobiel internet (denk ook aan bijvoorbeeld de iPad, internetverbindingen in treinen etc.) wordt verwacht dat deze groei alleen nog maar verder door zal gaan zetten.

Uit onderzoek van Thuiswinkel.org blijkt bovendien dat steeds meer bestellingen  geplaatst worden via een mobiele telefoon. Momenteel gaat het over 1 op de 20 via het internet geplaatste orders. Het is vrijwel zeker dat dit de komende jaren een enorme vlucht zal nemen. 

Het is dus van belang dat uw organisatie ook goed mobiel vertegenwoordigd is! 

Responsive website

Wij kunnen uw website geschikt maken voor mobiel gebruik. Door deze "responsive" te ontwikkelen, schaalt de website automatisch naar het juiste schermformaat van de gebruiker. Een responsive website beheert u centraal vanuit één CMS, dus voor zowel de desktop als de mobiele versie.

 

Mobiele Website - Mobiele Site pakket Plus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al vanaf € 500,-!

Bij iSource kunt u al een professionele responsive website laten ontwikkelen v.a. € 500. Uiteraard ontwikkelen wij ook uitgebreide websites waaraan maatwerk is toegevoegd. Wij doen u graag vrijblijvend een offerte!

Wilt u ook een website dat responsive is opgezet en goed vindbaar is? Neem dan contact met ons op!  

kantoor iSource

Terug naar boven
iSource.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.      Deze melding verbergen Deze melding verbergen