Siteconnect CMS: een betrouwbaar en betaalbaar CMS

Inloggen Siteconnect CMS

Om in te loggen gaat u naar de volgende pagina. Selecteer de juiste omgeving en gebruik uw reguliere inloggegevens.


Siteconnect CMS is het Content Management Systeem (CMS) van iSource dat ondersteuning biedt bij het maken, onderhouden en beheren van de informatie op uw website.

 

CMS: Opbouw Siteconnect CMS

Het CMS is modulair opgebouwd, waardoor eenvoudig functionaliteit is toe te voegen aan uw website. U kunt kiezen uit een aantal aantrekkelijke pakketten, welke uit te breiden zijn met extra modules. Zo is er voor uw behoeften ook altijd een passend CMS.

 

CMS als solide basis voor uw website

Het CMS is ontworpen voor het beheren van uw digitale content ten behoeve van de publicatie naar diverse media, zoals internet, intranet en mobiele media. Werken met dit CMS is erg eenvoudig. Met een op Microsoft Word lijkende editor en een beheerstructuur op basis van mappen en folders, is Siteconnect CMS laagdrempelig voor niet-technische webredacteuren. Ook aan de technische redacteuren is echter gedacht, het CMS biedt ook de functionaliteit om rechtstreeks de HTML code van uw website aan te passen.

 

Siteconnect CMS: Uitbreidbaar CMS

Met standaard functionaliteiten die uitbreidbaar zijn en uitstekend integreren met andere systemen, is Siteconnect CMS een goede basis voor zeer uiteenlopende CMS oplossingen. Siteconnect CMS is ingedeeld in een aantal praktische CMS pakketten, welke uit te breiden zijn met extra CMS modules.

 

Siteconnect CMS: Pas het CMS aan naar uw wensen

Siteconnect CMS biedt een gedegen standaard voor het ontwerp van uw website. Natuurlijk kan het voorkomen dat u meer verwacht van een CMS. Op basis van uw wensen en eisen is het CMS aanpasbaar. Zo kunnen er voor uw specifieke situatie extra modules worden gemaakt voor uw CMS. Vaak is een CMS een standaard met weinig flexibiliteit. Siteconnect CMS is dat echter niet, we realiseren ons goed dat uw organisatie niet aangepast moet worden naar het CMS, maar dat het CMS zich aan uw situatie aan moet passen. Graag gaan we met u de uitdaging aan om een website te bouwen op basis van uw wensen, met een CMS waar u mee uit de voeten kunt.

 

Over Siteconnect CMS

Siteconnect CMS is een volledig web-based systeem, dit betekent dat vanaf iedere plek met een Windows computer met Firefox of Internet Explorer toegang is tot het systeem. Het enige dat onthouden moet worden is de sitenaam, inlogcode en het wachtwoord. Alle nieuwe websites worden standaard opgeleverd op basis van de meest recente versie van Siteconnect CMS. Benieuwd naar wat Siteconnect CMS kost? Kijk dan bij Siteconnect CMS Prijzen. Natuurlijk maken we voor het ontwerpen en bouwen van uw website graag een offerte op maat. 

 

Referenties?

Vele bedrijven gingen u voor. Op de referentiepagina van Siteconnect CMS vind u een aantal voorbeelden van Siteconnect CMS gebruikers. Ook vind u daar tal van voorbeelden van organisaties die het CMS in combinatie met webdesign hebben afgenomen.

 

Siteconnect CMS - Opbouw CMS overzicht CMS modules en CMS pakketten

kantoor iSource

Terug naar boven
iSource.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.      Deze melding verbergen Deze melding verbergen