Narrowcasting - FlexScreen

Narrowcasting heeft de toekomst

Voor FlexScreen BV heeft iSource een narrowcasting systeem ontwikkeld. Het narrowcasting systeem is volledig web-based, wat aansturing van de schermen op afstand mogelijk maakt. Dit biedt vanzelfsprekend tal van voordelen. 

Niet voor niets kan FlexScreen organisaties als Volvo, Unica, HVC Groep, Econosto en Stedin tot haar klanten rekenen.
 

Narrowcasting iets voor u?

Narrowcasting wint steeds meer aan terrein. Waar statische uitingen niet meer voldoende zijn om de aandacht van mensen te trekken, is de narrowcasting oplossing van FlexScreen dit wel! Breng sfeer over, breng beelden tot leven, communiceer effectiever met de web-based narrowcasting oplossing van FlexScreen!

 

Narrowcasting referenties

Narrowcasting is zeer breed inzetbaar. Zo gebruiken diverse sportfondsen narrowcasting om hun mededelingen kenbaar te maken, zet FERTI narrowcasting in om medewerkers te informeren, verhoogt Saatchi & Saatchi de sfeer in de wachtruimte met Narrowcasting en toont FEBO haar aanbiedingen middels de narrowcasting oplossing van FlexScreen. Ook voor u is narrowcasting bereikbaar! U kunt narrowcasting bijvoorbeeld inzetten om te informeren, entertainen of zet narrowcasting in om aan uw imago te bouwen of speciale aanbiedingen kenbaar te maken. Kijk voor meer toepassingen op de referentiepagina voor narrowcasting.

 

Narrowcasting zelf ervaren?

Kijk en ervaar zelf wat FlexScreen voor uw organisatie kan betekenen op de website van FlexScreen Narrowcasting.

 

kantoor iSource

Terug naar boven
iSource.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.      Deze melding verbergen Deze melding verbergen