Zoekmachine Optimalisatie - SEO

Zoekmachine Optimalisatie, ook wel SEO genoemd, wordt een steeds belangrijker onderdeel van de marketingmix. Steeds meer organisaties realiseren zich dat de advertentieprogramma's van zoekmachines niet de enige methode zijn om vindbaarheid te vergroten. De kracht gaat uit van de combinatie, waardoor SEO met name voor de lange termijn, niet mag ontbreken in uw online marketing strategie.

De aanloopkosten voor zoekmachine optimalisatie liggen hoger dan de kosten voor het adverteren in zoekmachines. U gaat echter met SEO voor resultaat op de lange termijn.

 

 

Zoekmachine Optimalisatie, SEO

 

Zoekmachine Optimalisatie: hoe?

Hoe zoekmachine optimalisatie in uw specifieke situatie vorm gegeven gaat worden, is sterk afhankelijk van een aantal factoren. In hoeverre wilt u zelf werkzaamheden uitvoeren? Gaat u voor een SEO consult? Of wenst u liever meer houvast middels een uitgebreide analyse? De keuze is aan u, waarbij iSource u graag verder helpt op de manier zoals u dat het prettigst vindt.

 

SEO - Zoekmachine Optimalisatie - verbeter uw vindbaarheid in natuurlijke zoekresultaten

SEO consultancy

Eén van de mogelijkheden op het gebied van zoekmachine optimalisatie is een bezoek van één van onze SEO consultants. We komen bij u langs en nemen in ongeveer een halve dag uw website met u door. Dit consult geeft u direct een aantal concrete verbeterpunten, waarmee u aan de slag kunt. Ook is deze SEO maatregel geschikt om te bepalen of u op de goede weg bent. Natuurlijk hebt u ook de mogelijkheid om na verloop van tijd nogmaals consultancy uren af te nemen om te kijken of u op de goede weg bent of om vervolg te geven aan uw huidige optimalisatieproces.

 

voordelen:

 • relatief goedkoop
 • directe verbeterpunten
 • interactief: stel meteen uw vragen
 • indicatie over uw huidige SEO positie

 

nadelen:

 • erg beknopt
 • risico dat er zaken over het hoofd worden gezien
 • geen naslagwerk

 

SEO XL

Bij SEO XL maken we een uitgebreide analyse van uw website. We bekijken de content, techniek en een aantal externe factoren welke betrekking hebben op uw website. We analyseren uw website en leggen dit vast in een uitgebreid document: uw SEO rapport. In het rapport treft u per punt gestructureerd aan wat de prestaties van uw website zijn op bepaalde factoren. Ook staan de concrete verbeterpunten vermeld in de rapportage. Na de analyse ontvangt u het uitgebreide rapport en zal één van onze SEO consultants het rapport nader toelichten. Door deze interactieve sessie van ongeveer een uur bent u in de gelegenheid eventuele vragen direct te stellen.

voordelen:

 • uitgebreid en volledig onderzoek
 • veel meer verbeterpunten als bij SEO consult
 • uitgebreid naslagwerk: u hoeft niet alles te onthouden
 • ook duidelijkheid wanneer u goed presteert op bepaalde factoren

nadelen:

 • hogere investering dan bij ‘SEO consultancy'

 Neem vandaag nog contact met ons op en verbeter uw vindbaarheid in de zoekmachine!

 

kantoor iSource

Terug naar boven
iSource.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.      Deze melding verbergen Deze melding verbergen