E-mail marketing

Wat is e-mail marketing

E-mail marketing wint nog altijd fors aan populariteit. E-mail marketing is vorm van direct marketing, bedoeld om een boodschap over te brengen naar de ontvanger. Concreet gezegd wordt e-mail marketing vaak ingezet om relaties van de organisatie te informeren of te stimuleren tot afnamen van producten. 

E-mail marketing bevind zicht in de praktijk vaak op het snijvlak van e-commerce en online marketing

 

 

Voordelen van e-mail marketing

Ten opzichte van traditionele media heeft e-mail marketing veel voordelen. Zo is e-mail marketing een veel sneller medium dan traditionele vormen van direct marketing, zijn de kosten per contact bij e-mail marketing een stuk lager en zijn resultaten van e-mail marketing veel beter meetbaar.

 

E-mail marketing: een onmisbare tool

E-mail marketing is voor veel organisaties een onmisbare tool. E-mail marketing is een uitstekend middel om met cross-selling meer omzet uit uw bestaande relaties te halen en een betere band met uw relaties op te bouwen. Informeer uw relaties over nieuwe mogelijkheden of zet e-mail marketing in om uw e-commerce doelstellingen te realiseren. 

 

E-mail marketing - en u?

Bent u al actief bezig met e-mail marketing? Beschikt u over een goede oplossing voor uw e-mail marketing activiteiten? Bent u in staat het effect van uw e-mail marketing activiteiten te meten? Wanneer dit niet het geval is, neem dan snel contact met ons op over uw e-mail marketing activiteiten. We zijn u graag van dienst en kijken graag hoe we uw e-mail marketing activiteiten kunnen opzetten of kunnen verbeteren.

 

E-mail marketing oplossing: Multimailer (PLUS)

Sinds enige tijd biedt iSource een gebruiksvriendelijke en hoogwaardige e-mail marketing oplossing in de vorm van het product Multimailer. Multimailer stelt u eenvoudig in staat uw e-mail marketing activiteiten vorm te geven. Multimailer is een module van Siteconnect CMS welke ook 'los' aan te schaffen en in te richten is. Voor maximaal gebruiksgemak adviseren we echter om ook een website op basis van Siteconnect CMS te bouwen.

 

E-mail marketing: uw communicatie op maat!

De e-mail marketing oplossing is qua template en proces volledig aan te passen aan uw specifiek wensen. Multimailer is een e-mail marketing oplossing die zich aan uw situatie aanpast, terwijl u vaak uw situatie aan moet passen aan de e-mail marketing oplossing die u gebruikt.

Voordat u begint met e-mail marketing, wordt eerst de template samengesteld. Op deze manier kunt u e-mail marketing volledig in uw eigen huisstijl toepassen. De processen met betrekking tot aanmelding zijn ook aan te passen aan uw wensen en voldoen aan de (recentelijk gewijzigde) regelgeving. Ook op het gebied van regelgeving kan iSource u volledig ondersteunen. We zijn volledig op de hoogte van de actuele regelgeving met betrekking tot e-mail marketing en kunnen u daarin van dienst zijn. Natuurlijk voldoet de techniek achter Multimailer aan alle regelgeving.

Template e-mail marketing - verhoog uw omzet met e-mail marketing

U kunt eenvoudig de inhoud van een nieuwsbrief wijzigen. Het definitieve uiterlijk wordt bepaald door de template.

 

E-mail marketing: Hoe werkt Multimailer

Multimailer stelt u in staat om middels een op Microsoft Word lijkende editor eenvoudig uw eigen nieuwsbrieven samen te stellen. Deze kunt u naar de geselecteerde doelgroep(en) zenden. Multimailer biedt namelijk de mogelijkheid meerdere doelgroepen aan te maken, zodat u uw relaties zo gericht mogelijk kunt benaderen. Ook is het mogelijk om verschillende templates, voor bijvoorbeeld verschillende bedrijfsactiviteiten aan te maken. 

 

Multimailer PLUS - e-mail marketing op  het hoogste niveau

Voor de veeleisende gebruiker biedt iSource Multimailer PLUS. Deze kan eenvoudig worden gekoppeld aan de module Relatiebeheer van Siteconnect CMS. Met name wanneer uw website beschikt of moet beschikken over een webwinkel is de Multimailer PLUS van enorme toegevoegde waarde. Door het koppelen van de webwinkel aan Multimailer wordt het gebruikersbeheer van uw e-mail marketing activiteiten nog eenvoudiger.

E-mail marketing - meet clicks vanuit uw nieuwsbrief

E-mail marketing - statistieken per ontvanger

Met linktracking kunt u eenvoudig bekijken wat de meest populaire links zijn in uw nieuwsbrief.

 

Referenties e-mail marketing

Inmiddels maken al een aantal klanten gebruik van e-mail marketing via Multimailer (PLUS). Per maand worden er via de Multimailer meer dan 600.000 nieuwsbrieven verstuurd! Bekijk bijvoorbeeld het referentieverhaal over Air France KLM, waarbij iSource behalve de e-mail marketing activiteiten ook de voorbereiding op de nieuwe telecomwet heeft verzorgd.

 

Uw e-mail marketing activiteiten?

Bent u bezig met e-mail marketing of wilt u starten met e-mail marketing? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Graag gaan we met u in gesprek om te kijken hoe e-mail marketing voor u toegepast kan worden en op welke manier we voor u het maximal effect kunnen bereiken!

 

kantoor iSource

Terug naar boven
iSource.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.      Deze melding verbergen Deze melding verbergen