E-commerce

Online omzet, of het online verkopen van producten/diensten, wordt steeds belangrijker. Steeds meer websites zijn dan ook voorzien van een webshop om deze e-commerce activiteiten in goede banen te leiden.

 

Complexe webshops

Er zijn tal van open-source webshops verkrijgbaar. Deze zijn vaak echter maar zeer beperkt aanpasbaar. Bovendien kost het ombouwen van dergelijke webshops u erg veel tijd, als het al lukt. De shops zitten vaak zeer technisch in elkaar en bevatten vaak niet de indeling of niet alle functionaliteiten waarover u wenst te beschikken.

 

ShopConnect: Webhop vanuit Siteconnect CMS

ShopConnect is de naam van de webshop module van Siteconnect CMS. Hoewel deze module los aan te schaffen is, biedt de combinatie met Siteconnect diverse voordelen. De webshop is eenvoudig te integreren in het CMS, waardoor u klantgegevens, producten, overige webpagina’s etc. eenvoudig via één login, binnen één systeem kunt bereiken. Wellicht is het dus het overwegen waard om uw volledige website, inclusief webshop, een facelift te geven.  

Een ander belangrijk voordeel is de gecentraliseerde data opslag. Uw klanten kunnen meteen geïmporteerd worden in bijvoorbeeld de nieuwsbriefmodule of de module relatiebeheer. Zo voorkomt u dubbel werk, wat weer tot een forse besparing kan leiden.  

 

Compleet vanuit de basis

ShopConnect is een generieke webshop, opgezet vanuit een breed aantal basisfuncties. Specifieke functionaliteit is gebouwd in de vorm van een plugin, welke eenvoudig is te implementeren in de basisshop.  

 

Volledig aanpasbaar

Omdat iSource zelf zowel Siteconnect CMS als ShopConnect heeft ontwikkeld, is de opbouw zo gemaakt dat de shop volledig aanpasbaar is aan uw wensen. De mogelijkheden zijn dus bijna eindeloos, zodat u uw organisatie niet aan hoeft te passen aan de webshop, maar zodat de webshop zich aan uw organisatie aanpast. Desgewenst kan er maatwerk functionaliteit voor uw specifieke situatie worden gebouwd!  

 

kantoor iSource

Terug naar boven
iSource.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.      Deze melding verbergen Deze melding verbergen