iSource Premium Spamfilter

Reken af met spam, schaf snel het iSource Premium Spamfilter aan! Van alle e-mail berichten die tegenwoordig worden verzonden, bestaat ca. 96% uit spam. Spam is niet alleen vervelend, maar kost bovendien geld omdat het de productiviteit en u en uw medewerkers tegengaat. Het bijna gratis Spamfilter van iSource houd 99,9% van alle spamberichten tegen, dankzij geavanceerde technologie.

 

Nut van de spamfilter: wat kost spam u?

Spam kost het bedrijfsleven jaarlijks erg veel geld. Hebt u wel eens berekend wat spam uw organisatie kost? Stel, uw organisatie kent 20 personeelsleden die e-mail gebruiken. De gemiddelde werknemer moet dagelijks ca. 10 spam berichten verwerken. Het verwerken van één spambericht kost gemiddeld 7 seconden. Per jaar werkt uw gemiddelde werknemer 220 dagen en verdient ongeveer een modaal salaris (ca. €31.500 per jaar). In dit geval kost het verwerken van spam u, naast alle irritaties van uw werknemers, ca. €2.400 per jaar. Wanneer uw werknemers gemiddeld 2x modaal verdienen, kunt u tot bijna €4.000 besparen door de inzet van een goede anti-spam oplossing. En dat terwijl het spamfilter een minimale investering is: het iSource Premium Spamfilter is bijna gratis. Het is verkrijgbaar vanaf €50,00 per domein, per jaar en levert u, op basis van bovenstaande voorbeeld geld op! 

 

Gratis spamfilter? Vaak te duur!

U zult zich afvragen: hoe kan een gratis spamfilter te duur zijn? Dat antwoord proberen we u hier en nu te geven. Stel dat u beschikt over een gratis spamfilter. De kwaliteit van een gratis spamfilter laat vaak te wensen over. Wanneer het gratis spamfilter, op basis van de bovenstaande gegevens 99% van de spam tegenhoud, krijgt u toch nog 1 spambericht per dag, per werknemer binnen. De jaarlijkse kosten liggen ver boven de aanschafprijs van het bijna gratis iSource Premium Spamfilter.  

 

 

Spamfilter - iSource Premium Spamfilter - beter dan gratis spamfilters

 

 

State of the art technologie: het iSource Premium Spamfilter

De gebruikte technologie voor het spamfilter is state-of-the-art. Een aantal belangrijke technologieën welke zijn toegepast in het iSource Premium Spamfilter zijn:  

 

Analyse IP Adressen

Het spamfilter voert een IP analyse uit op de IP adressen van zowel de verzendende mailserver als dat van de eigenlijke verzender. Daarbij gaat de controle verder dan puur de controle op vermelding bij de bekende DNS blacklists. Berichten worden overigens alleen geweigerd wanneer deze aan meerdere criteria voor spam voldoen.

 

Verificatie SMPT conversatie

Het spamfilter voert een uigebreide analyse uit op het gedrag van de verzendende mailserver. Deze controle biedt de mogelijkheid veel spam al in het begintraject van het mailing proces te blokkeren, doordat veel verzenders van spam niet de officiële protocollen voor het verzenden van e-mail gebruiken.  

 

Blacklisting op basis van DNS

Het iSource Premium Spamfilter maakt gebruik van geavanceerde DNS blacklisting. Het gaat hierbij zowel om publieke als privé databases. Wanneer een verzendend IP adres binnen één van de databases voorkomt, wordt de e-mail echter niet direct geblokkeerd. Er dient ook een match te zijn met overige factoren. Op deze manier kan worden voorkomen dat ‘goede’ en ‘gewenste’ e-mail geblokkeerd wordt.  

 

Statische filters

Door constant informatie over spam te verzamelen kunnen door complexe statische algoritmes nieuwe e-mail worden vergeleken met de eigen databases om te kijken of nieuwe berichten wel of geen spam zijn.  

 

Optical Character Recognition (OCR)

Spammers proberen vaak spamfilters te omzeilen door bijlagen aan berichten toe te voegen. Door de inzet van OCR technologie is het spamfilter in staat verborgen berichten te analyseren in niet tekstuele spam. Denk daarbij bijvoorbeeld aan afbeeldingen, PDF bestanden en MS Office bestanden. Het spamfilter converteert deze bestanden tot een analyseerbaar formaat, zodat ook deze documenten gescand worden.  

 

Spam Scores

Omdat het niet de bedoeling is dat gewenste e-mail wordt geblokkeerd, maakt het iSource Premium Spamfilter gebruik van spam scores. In dit scoremodel worden de diverse scores van verschillende analyses gecombineerd. Zo kan beter bepaald worden of een e-mail bericht wel of geen spam is.  

 

Optimale beveiliging

Het iSource Premium Spamfilter maakt gebruik van virusscans, phishingscans en spywarescans om te voorkomen dat uw PC via e-mail geïnfecteerd wordt.  

 

Identificatie verzender

Het spamfilter maakt gebruik van identificatie technologieën om veilige afzenders te verifiëren.  

 

Whitelisting

Het whitelisten van e-mail adressen gebeurt binnen het iSource Premium Spamfilter zowel handmatig als geautomatiseerd. Door automatische whitelisting wordt gezorgd voor optimale aflevertijd van vertrouwde verzenders. Daarnaast wordt u de mogelijkheid geboden om bepaalde e-mail adressen handmatig te whitelisten. Berichten van deze afzenders worden dan niet gefilterd, maar worden direct afgeleverd.  

Gedeelde greylisting informatie

Middels gesynchroniseerde greylisting worden tijdelijke onbetrouwbare connecties vertraagd en betrouwbare connecties sneller geaccepteerd. Dit unieke systeem draait op alle filter-servers gelijktijdig. De informatie wordt bovendien tussen de verschillende servers gedeeld, waardoor de aflevertijd van inkomende berichten optimaal blijft.

 

Zelflerend systeem

Door de combinatie van bovenstaande factoren voorkomt u dat gewenste mail tegen wordt gehouden. Dit in tegenstelling tot veel (gratis) spamfilters waarbij gebruik wordt gemaakt van filters welke over strakke regels beschikken. Daarnaast wordt het filter up to date gehouden door een grote gebruikersgroep welke informatie deelt.  

 

Fallback voor uw mailserver

Het iSource Premium Spamfilter heeft nog als bijkomend voordeel dat het werkt als een fallback voor uw eigen mailserver. Indien uw eigen mailserver, om wat voor een reden dan ook, niet in de lucht is, worden bericht op onze Premium Spamfilter servers bewaard.

Als uw mailserver weer actief is, detecteren we dat automatisch en worden bewaarde mailberichten alsnog afgeleverd.

 

Bescherm uzelf tegen spam, bestel het iSource Premium Spamfilter!

Wacht niet langer, schaf snel het veilige, betrouwbare en altijd up-to-date spamfilter aan. Bespaar u ergernis, tijd en geld met spamvrije e-mail beschermd door het iSource Premium Spamfilter. Het aantrekkelijk geprijsde spamfilter is – wanneer u uw domeinnaam en hosting via iSource laat lopen – bovendien extra voordelig!  

 

Prijzen iSource Premium Spamfilter

Onderstaand treft u de tarieven voor het iSource Premium Spamfilter. De tarieven in de categorie ‘Klant’ zijn van toepassing wanneer u ook de hosting en domeinregistratie via iSource heeft lopen of laat lopen.  

 

Aantal e-mail accounts
  Prijs niet-klant    Prijs klant
 1 - 25 €75,00 €50,00
 26 - 50 €150,00 €100,00
 51 - 100  €225,00  €150,00
 101 - 200  €300,00  €200,00
 201 -500  €750,00  €400,00

Genoemde prijzen zijn prijzen per domeinnaam, per jaar en exclusief BTW.

kantoor iSource

Terug naar boven
iSource.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.      Deze melding verbergen Deze melding verbergen