Aanvullende diensten

Naast hosting levert iSource nog een aantal handige aanvullende diensten, uiteraard tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Het gaat daarbij om de volgende diensten:

 

Domeinregistratie

Ook voor domeinregistratie kunt u natuurlijk bij iSource terecht. Eventueel gekoppeld aan een hostingpakket, kunt u alle gangbare extenties bestellen. Middels de domeinnaam checker aan de rechterkant van deze website, kunt u meteen kijken of de door u gewenste domeinnaam nog beschikbaar is! Vervolgens kunt u deze domeinnaam meteen online bestellen, desgewenst in combinatie met hosting.

 

Plesk Control Panel

De control panels van Plesk bieden de mogelijkheid om uw server in te richten. U kunt onder andere zelf users aanmaken, mailboxen instellen, wachtwoorden aanmaken, resellers aanmaken, standaard paketten implementeren en dataverkeer monitoren.

Plesk is bovendien volledig webbased applicatie, ontwikkeld in php. De applicatie is altijd en overal via een browser te benaderen. Kijk voor meer informatie op onze speciale website met alle informatie over de Parallels Plesk producten.


Online marketing

Op zoek naar aanvullende diensten op het gebied van online marketing? Kijk dan op de speciale pagina met een overzicht van aan online marketing gerelateerde diensten.

kantoor iSource

Terug naar boven
iSource.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.      Deze melding verbergen Deze melding verbergen