Hosting

Voor uw website is goede hosting van vitaal belang. Downtime kost immers geld! Natuurlijk kunt u voor uw hosting bij een full service internetbedrijf als iSource terecht. Afhankelijk van uw wensen en eisen zijn er met betrekking tot hosting diverse mogelijkheden. De mogelijkheden op het gebied van hosting zetten we graag voor u op rij. Daarbij wordt onderscheid gemaakt in virtual hosting (ook wel shared hosting genoemd), dedicated hosting en co-located hosting.

 

Shared hosting 

Bij deze vorm van hosting wordt uw website als ingericht op een van onze shared hosting servers met het Plesk control panel. U huurt voor de hosting van uw website als het ware een stukje schijfruimte op een van onze servers. Bij shared hosting deelt u dus ook de server met andere websites. Shared hosting is met name geschikt voor kleinere websites en websites waarbij de hosting geen bedrijfskritisch onderdeel is. Een belangrijk voordeel van shared hosting is dat de kosten relatief laag zijn, terwijl u wel gebruik maakt van de professionele voorzieningen van iSource. Bij iSource zijn alle shared hosting paketten uitgerust met onbeperkt dataverkeer (op basis van fair use policy), gratis webmail en gratis webstatistieken. We leveren een viertal shared hosting pakketten.

Klik hier om direct uw domeinnaam te bestellen of te verhuizen en hosting te bestellen!

 

Virtual hosting - Cloud services

Bij deze vorm van hosting heeft uw een eigen server dat door iSource is ingericht op een van onze VMware servers. Samen met u kunnen we de inrichting van de server bepalen (CPU capaciteit, geheugen gebruik, besturingssysteem, overige inrciting) Virtual hosting is de opvolger van het vroegere dedicated hosting. U heeft met virtual hosting een eigenviruele server in onze server-cloud. Virtual hosting is met name geschikt voor toepassingen waarbij de hosting een bedrijfskritisch onderdeel is. Een belangrijk voordeel van virtual hosting is dat de kosten relatief laag zijn, terwijl u wel gebruik maakt van de professionele voorzieningen van iSource.

 

Dedicated hosting

Dedicated hosting is een vorm van hosting, waarbij u een server least bij iSource. Verder heeft u geen omkijken naar de server, u heeft geen kennis te hebben van het beheer of onderhoud van servers. Dat doen wij namelijk voor u! Dedicated hosting is een ideale vorm van hosting voor organisaties die niet de mogelijkheden hebben voor onderhoud en beheer van de server, maar wel hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de hosting. Met name wanneer u een druk bezochte website hebt, of wanneer een hoge beschikbaarheid en/of bereikbaarheid van belang is, is dedicated hosting een goede oplossing. Klik hier voor een overzicht van de Dedicated Hosting mogelijkheden.

offerte

Co-located hosting

Bij co-located hosting, plaatst u een server in onze serverruimte in Amsterdam. De verantwoordelijkheid voor onderhoud en beheer ligt in het geval van colocated hosting bij u als klant. De serverruimte van iSource in Amsterdam voldoet aan hoge veiligheidseisen. Co-located hosting is vooral geschikt voor organisaties die zelf de kennis voor beheer en onderhoud van de server in huis hebben, maar niet beschikken over de juiste (veilige) omgeving voor de server.

offerte

 

Reseller hosting

Wilt u zelf hosting verkopen, onder uw 'eigen vlag'? Geen probleem. iSource biedt u de mogelijkheid aantrekkelijk geprijsde reseller pakketten af te nemen. Afhankelijk van uw wensen, eisen en bedrijfsgrootte stellen we graag een offerte op maat voor u op. Profiteer met Reseller hosting van de kwaliteit van iSource hosting en de vrijheid om zelf uw eigen hostingpakketten (whitelabel) samen te stellen en in de markt te zetten.

offerte 

 

 

Datacenter: maximale betrouwbaarheid

De servers van iSource staan in het state of the art datacenter euNetworks te Amsterdam. De locatie van het datacenter bevind zich op het Amstel Business Park. Het datacenter voldoet aan de zeer strenge kwaliteitsnormen volgens ISO 9001:2008. Een uitgebalanceerde combinatie van technologie, connectiviteit, beveiliging, koeling, brandbestrijding en engineeringdiensten. Deze combinatie maakt het datacenter een veilige en betrouwbare locatie voor de hosting van uw website en andere bedrijfskritische webapplicaties.  

Om downtime zoveel mogelijk te voorkomen beschikt het datacenter over twee onafhankelijk werkende stroomvoorzieningen. Daarnaast is er 24 uur per dag beveiliging aanwezig, is het volledige gebouw voorzien van videobewaking en wordt toegang verleend middels een geavanceerde Proximity Card. Wanneer de stroom uitvalt, wordt de noodstroomvoorziening ingeschakeld. Deze diesel aggregaten beschikken over on-site brandstof voor 48 uur. 

 

Kwaliteit gegarandeerd

iSource is een gerenommeerd full service internetbedrijf dat gespecialiseerd is in domeinregistratie, webhosting (located en co-located), contentmanagement (CMS), het ontwerpen en realiseren van websites, het leveren van Business (A)DSL, netwerkbeheer, etc. Wij staan voor: jarenlange kennis en ervaring op het gebied van IT & ICT, snel en betrouwbaar netwerk, uw website altijd en supersnel bereikbaar, een optimale prijs-/ kwaliteitsverhouding, migratie webhosting en e-mail service en betrouwbare producten! Wilt u een snelle domeinnaamregistratie? Webhosting? Goed bereikbaar middels een website zijn via internet? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 071-5230114.

Via ons kunt u schijfruimte (hosting) huren voor het presenteren van uw website op het internet. Als Internet Service Provider (ISP) zijnde zorgen wij ervoor dat uw eigen domeinnaam aan uw website wordt gekoppeld en dat u e-mail kunt ontvangen onder uw eigen domeinnaam (uwkeuze@domeinnaam.nl). Onze taak is ervoor te zorgen dat uw website altijd snel is en 24 uur per dag bereikbaar blijft. 

kantoor iSource

Terug naar boven
iSource.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.      Deze melding verbergen Deze melding verbergen