Wat kost een App?

Uw eigen App vanaf 999 euro (excl. BTW)

Voor organisaties biedt iSource een informatieve App aan tegen een zeer scherp tarief. Als uw klanten deze App hebben gedownload kunnen zij eenvoudig met u in contact treden, op de hoogte blijven van uw laatste nieuws en zien welke berichten u op socailmedia deelt. Uiteraard kan dit optioneel uitgebreid worden met extra functies. Een bijkomend voordeel van een eigen App is dat zij uw organisatie dagelijks voorbij zien komen en dat bevordert de naamsbekendheid.

De informatieve App bestaat uit een aantal informatie pagina's die u eenvoudig kunt beheren via ons Siteconnect Content Management Systeem. De pagina's bestaan uit plaatjes, of plaatjes en tekst. Er zijn links naar externe content mogelijk zoals uw Youtube kanaal en Facebook activiteiten. Tevens is een menu structuur mogelijk. De app is geschikt voor de vormgeving van de iPhone of de iPad.

Onze aanpak bestaat uit:

  1. vormgeving maken
  2. inrichten CMS
  3. realisatie van uw iPhone of iPad App
  4. testen
  5. in de app store plaatsen

Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.

 

Maatwerk App

U bent bij ons ook op het juiste adres als u een specifieke App wilt laten ontwikkelen. Wij ontwikkelen vrijwel iedere App voor tablet en smartphone. Daarbij hebben wij uitgebreide kennis van koppelingen met externe systemen en hebben wij altijd veel aandacht voor beveiliging en performance.

Wat is uw idee over een eigen App? Deel het met ons, dan bekijken we samen de mogelijkheden!   

Bel ons op 071-5230114 of vraag nu informatie aan  >>

kantoor iSource

Terug naar boven
iSource.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.      Deze melding verbergen Deze melding verbergen