Over smartphones and tablets

 

De populairste telefoon van dit moment is de Apple iPhone. Sinds de lancering van de iPhone is er een verschuiving in het gebruik van mobiele telefoons. Internetten en entertainment zijn sindsdien volwassen geworden binnen de mobiele telefonie.

Hoewel de iPhone het meest populair is onder gebruikers heeft Google met haar Android platform inmiddels een grotere marktpositie verworfen. Dit komt omdat het Android platform op veel meer telefoons beschikbaar is.

Onderstaand wat info over de smartphones en tablets.

 

Apple iOS

iphone 4 imageApple iOS is geschikt voor de diverse iPhone en iPad producten van Apple. Groot voordeel van dit systeem en producten zijn de intuitieve gebruikersbeleving, lifestyle vormgeving en integratie met iTunes, Appstore.

 

 

 

 

 

 

Google Android

Google android phoneDe Android wordt ondersteund door diverse producenten van telefoons. De belangrijkste worden hier genoemd.

Google, HTC, Samsung, Huawei, LG, Sony Ericsson, Acer en Motorola

 

 

 

 

 

 

Blackberry OS

Blackberry phoneNet als Apple heeft Blackberry ook een besturingssysteem dat uitsluitend beschikbaar is op het eigen platform. Blackberry was een van de eerste leveranciers met een goed werkend mail. chat en internet integratie op de smartphone. Inmiddels zijn ze qua functionaliteit en gemak ingehaald.

 

 

 

 

Windows phone

Nokia lumnia phoneDe Windows phone staat niet bekend als voorloper in deze markt. Met een hernieuwde Windows phone versie en de keuze van Nokia om weer gebruik te maken van het Windows besturingssysteem ontstaan wellicht weer kansen voor de Windows phone software.

kantoor iSource

Terug naar boven
iSource.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.      Deze melding verbergen Deze melding verbergen