Smartphone en tablet apps

Toename mobiel gebruik

Door toename van het mobiel gebruik, neemt ook het aantal mogelijkheden op uw telefoon of tablet toe. De ontwikkelingen gaan erg snel. De telefoon is vrijwel niet meer uit ons dagelijkse leven weg te denken. Internetbankieren, socialmedia, games, foto's, Youtube, TVgids.nl...de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. De groei in mobiele websites, Apps en mogelijkheden van het apparaat zet nog steeds door.

Uw klanten zijn ook online

Als Nederland 8 miljoen mobiele gebruikers heeft, zal ook uw organisatie online goed vertegenwoordigd moeten zijn. Dat kan met een mobiele of responsive website, maar ook met een eigen App.  Een goede App stelt uw klanten in staat om middels een klein aantal stappen volledige functionaliteiten tot hun beschikking te hebben.

Tegenwoordig vinden wij het vanzelfsprekend dat de App’s  altijd en overal tot je beschikking moeten staan.

Ontwikkeling van App's

iSource ontwikkelt App’s van ieder niveau voor de zakelijke markt, zowel B2B als B2C. Dit kan een eenvoudige App zijn met beperkte functionaliteiten, maar ook een die voor de gebruiker een simpele interface heeft, maar waarbij aan de “achterzijde” een zeer complexe omgeving is ontwikkeld die benodigde input voor de App levert. iSource ondersteunt u bij het gehele traject van strategisch positionering, grafisch ontwerp, hosting en onderhoud.

Bel ons op 071-5230114 of vraag nu informatie aan  >>

 

iPhone logo Android logo Blackberry logo Windows phone logo

Strategie bepalen

Voor iedere App is het van belang om vooraf de doelstellingen te bepalen. Wat gaat de App voor u doen? Wie gaat het gebruiken? Wat wilt u ermee bereiken? Op welke verschillende smartphones en tablets dient de App beschikbaar te zijn? Wordt het een gratis App of een betaalde App?

Samen formuleren we de doelstellingen en randvoorwaarden van uw App.

 

Grafisch en functioneel ontwerp

Een goed grafisch ontwerp van een App is erg belangrijk. We maken gebruik van de specifieke functies en specifieke gebruikersinterface van een smartphone. Op een iPhone werkt uw App optimaal door gebruik te maken van de iPhone functies en op een Android werkt uw App met de Android functies.
Op deze wijze wordt het gebruik van uw App zo intuitief mogelijk gemaakt voor een gebruiker! Met de kennis en ervaring van iSource maakt u een bruikbare App.

Bouw

Met het ontwerp in de hand realiseren we uw App. We zorgen voor de eventuele koppelingen met externe systemen en ontwikkelen we de App voor de diverse smartphones en tablet computers.

TVGids.nl horizontale lijsten

Testen en plaatsen in de App store

Uw App wordt uitgebreid door ons getest. Tevens wordt de proefversie aan u aageboden om ook uitgebreid te testen. Als u akkoord bent met de App wordt deze aan de App store aangeboden. Na akkoord van de App store kan een ieder deze (eventueel tegen betaling) downloaden en gebruiken.

 

Onderhoud en beheer

Een App vergt onderhoud en beheer. Na het uitbrengen van de App worden doorgaans nieuwe functies en uitbreidingen toegevoegd. Tevens kunnen gebruikerservaringen leiden tot een verbeterde versie van een App. Het gehele onderhoud en beheer kan iSource ook voor u verzorgen.

kantoor iSource

Terug naar boven
iSource.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren.      Deze melding verbergen Deze melding verbergen